Wellness terapeuti pružaju klasičnu masažu umirovljenicima 

Osamnaest umirovljenika iz Udruge umirovljenika i starijih osoba Općine Matulji, opatijskog Kluba 60+ i Doma za starije i nemoćne Volosko, dobilo je poklon u obliku klasične medicinske masaže tijela od naših polaznika koji su pri završetku školovanja a Wellness terapeuta.

Polaznici programa usavršavanja vježbali su masaže na umirovljenicima.  Na taj način  polaznici programa su stekli  vrijedno iskustvo učenja  u stvarnom okruženju, također su pokazali svoju posvećenost dobrobiti zajednice.

Image
Image
Učenje kroz praktično iskustvo

Ovaj događaj je bio izuzetno koristan za wellness terapeute koji su pri završetku školovanja. Rad sa starijim žiteljima pružio im je vrijedno praktično iskustvo koje ne može mijenjati samo teorijskim znanjem. 

Wellness terapeuti su stekli uvid u specifične potrebe starije populacije i naučili kako prilagoditi svoju masažu kako bi im pružili najbolju masažu.  

Ova interakcija s klijentima pružila je wellness terapeutima priliku da razviju svoje vještine komunikacije, empatije i prilagodljivosti, koje su ključne za uspješan rad u području wellnessa.

Image

U tijeku su upisi

na program školovanja za Wellness terapeuta, za upis do 30. lipnja možete ostvariti popust 130 eura na školarinu!

Podijelite s prijateljima