Wellness zanimanja

Wellness zanimanja za nove karijere, ali i način života

Ulaganje u znanje nikada nije bačen novac jer stečene vještine, više vam nitko nikada ne može oduzeti. Ovo je ujedno i najbrži i jedini put do vaše nove wellness karijere.

Zašto se educirati za wellness i zdravstveni turizam?

Znate li da su pojedinci koji žive wellness životnim stilom prema istraživanjima o zadovoljstvu i kvaliteti života sretniji, zdraviji, zadovoljniji, imaju veću razinu energije, uspješniji su u odnosima, u poslu i društveno aktivniji?

Wellness industrija svojim ubrzanim rastom postaje tržišna grana koja razvija efikasan, holistički model brige za zdravlje, ljepotu i opuštanje.

Nova karijera za novi život

Preko 70% bivših polaznika Wellness Akademije, danas su uspješni manageri i terapeuti u Wellness i Spa objektima diljem Hrvatske , Slovenije, Srbije,  BIH, Austrije, Njemačke te na luksuznim kruzerima.

Zapošljivost obrazovanih wellness i zdravstveno turističkih kadrova u Hrvatskoj je dokazano iznadprosječna. Wellness i zdravstveni turizam grane su koje u turističko poželjnoj destinaciji rastu i rast će.

Kako postati wellness djelatnik?

Svi naši polaznici stječu konkretna znanja, vještine i iskustvo pružanja wellness usluga ili vođenja wellness centra, te su već po završetku spremni za zapošljavanje ili samozapošljavanje.

Educiramo, istražujemo i analiziramo…

Wellness Akademija intenzivno istražuje i prati trendove povezane s promicanjem zdravlja i kvalitete života, te ih ugrađuje u svoje programe školovanja za wellness zanimanja.

Istražili smo tako i turističku wellness ponudu Kvarnera kako bismo kao članovi Health Klastera Kvarnera bili aktivni sudionici rasta zdravstvenog turizma destinacije.

Pogledajte istraživanje wellness ponude Kvarnera 

Redovito radimo i istraživanja kvalitete našeg stručnog tima, koji je u najnovijem istraživanju prosječno ocijenjen s visokih 4,9. Bravo mi!

Tradicija kvalitete kadrova

Kroz desetogodišnje iskustvo i kvalitetu edukacijskih programa nova je zvanja u Učilištu Lovran steklo preko 2000 uspješno školovanih polaznika na programima usavršavanja, osposobljavanja, trajnim stručnim usavršavanjima i obukama, a još značajnija činjenica je da gotovo 70% završenih polaznika na programa za Wellness Menadžera rade na pozicijama voditelja u renomiranim hotelskim lancima, liječilištima ili privatnim gradskim spa centrima, kozmetičkim salonima, fitness centrima, zdravstvenim ustanovama/ordinacijama, farmaceutskim kućama…

Završeni Wellness terapeuti i Maseri prema našim statističkim podacima također se uspješno zapošljavaju i to 40 % u wellness branši, 30- 40 % radi honorarno/dopunski kao terapeuti/maseri, dok njih 20%, s trendom kontinuiranog rasta, odlučuje samozaposliti otvaranjem privatnih kozmetičkih salona, fitness centara, holističkih centara, salona za masažu…

 Zajedničkom suradnjom do posla

Kroz dugogodišnju suradnju s poslodavcima na području cijele Hrvatske, razvili smo ugled koji garantira kvalitetu kadrova. To nas stavlja u poziciju u kojoj naša preporuka u branši- ‘zlata vrijedi’. Tako nam se sada, poslodavci sami obraćaju u potrazi za kvalitetnim kadrovima.

 

Podijelite s prijateljima