zanimanja

Zanimanja za nove poslovne uspjehe i bolju kvalitetu života 

Odluka koja pridonosi kvalitetnijem životu je zasigurno  pronalazak posla ili promjena posla ako vam trenutni posao izaziva grč u želucu, u posao koji će vas ispunjavati.

Nova karijera za bolju kvalitetu života

Školovanja koja provodimo u Učilištu Lovran osmišljena su na način  kako bi vas brzo i kvalitetno pripremili za zapošljavanje ili samozapošljavanje uz praktično učenje koristeći model učenja u realnom okruženju.

To znači da ste kad završite školovanje  spremni za početak  karijere u područjima zdravstvenih zanimanja ( Dentalni asistent i Fizioterapeut) te brojnih Wellness programa ( Wellness voditelj/menadžer, Wellness terapeut, Maser, Maser Kupeljar, Kozmetička njega lica, Manikura, Instruktor pilatesa i joge) i specijaliziranih tečajeva.

Bez obzira na put kojim ćete razvijati svoju karijeru, jednom kada steknete nova znanja i vještine, nitko vam ih više ne može oduzeti. Pročitajte kako je našim učenicima edukacija pomogla da ostvare svoje snove.

Vi definirate svoj uspjeh

Mislite da je uspjeh u tome da radite ono što volite, tako da “nikada ne radite niti jedan dan u životu”? Osjećate li se sretno i puni energije nakon uljepšavanja, opuštanja,  pomaganja ili liječenja drugih? Želite putovati i raditi u Austriji, Njemačkoj, Irskoj ili na cruseru u wellnessu,  fizioterapiji, dentalnoj ordinaciji, s sportašima?

Najvažnije je upoznati što je najbolje za sebe. Zato prije konačne odluke o nastavku školovanja ili promjeni zanimanja – usporite, iskoristite prilike i steknite iskustva u području koja vas zanimaju.

Reci DA prilikama

Možda ćete se iznenaditi u čemu uživate, stoga budite otvoreni – posjetite našu školu, upoznajte buduće nastavnike i mentore, tražite da sudjelujete na nekom predavanju ili praktičnoj nastavi, na programu Dentalni asistent,  ili upišite kratki tečaj iz masaže da otkrijete da li je zanimanje Fizioterapeut ili Wellness terapeut  baš za vas?

Surađujemo s poslodavcima i povezujemo učenike s poslodavcima

Kroz dugogodišnju suradnju s poslodavcima na području cijele Hrvatske, razvili smo ugled koji garantira kvalitetu kadrova. To nas stavlja u poziciju u kojoj naša preporuka u branši- ‘zlata vrijedi’. Tako nam se sada, poslodavci sami obraćaju u potrazi za kvalitetnim kadrovima i našim polaznicima smo jedna od vrlo važnih karika  u pronalasku posla.

Prijavite se već sada  i iskoristite popuste na školarine!

Naše buduće polaznike za rane prijave nagrađujemo s posebnim popustima za rane upise. Nastava će nam započeti od jeseni 2022. Na programe školovanja za medicinska zanimanja  za rane prijave odobreni su popusti do 2.000 kn na školarine  za wellness programe popusti  do 1.500 kn na školarine.

Podijelite s prijateljima