REVIEW – šk.god. 2021.

Odaberite  svoje novo zanimanje  ili se usavršite u onome što radite!

Wellness akademija  započela je sa radom 2004. godine, a od 2007. godine posluje kao Ustanova za obrazovanje odraslih – Učilište Lovran. Ravnateljica i nastavnica privatne škole za medicinska i wellness zanimanja je dr. Jelice Popić.

Učilište Lovran obrazuje kadrove za srednjoškolska medicinska zanimanja  i kadrove za  wellness zanimanja s upisom u e-radne knjižice .

Polaznici uče u realnom okruženju, od najboljih predavača i mentora  iz prakse i kroz praksu jer edukacije izvodimo po modelu „dualnog obrazovanja“.

Veliki broj osoba želi promijeniti svoje zvanje i pronaći novi posao ili se dodatno usavršiti  dok se veliki broj naših polaznika odluči i za poduzetničke „vode“.

SREDNJOŠKOLSKI PROGRAMI SSS/ PREKVALIFIKACIJE

U šk.god. 2021.  na programima sss/prekvalifikacije za Dentalne asistente upisana su dva razreda i školovanje pohađa 40 osoba dok je na programu za Fizioterapeute upisan jedan razred 12 polaznika.


Image

Edukacije su  prilagođene svim dobnim skupinama koje žele promijeniti svoje zanimanje i posao. Predavanja se održavaju vikendom ili u popodnevnim satima tako da se nastava može pratiti i ako trenutno radite.   Vježbe i praksa  se održavaju  u praktikumu Učilišta Lovran  te u  brojnim  suradničkim dentalnim ordinacijama i ordinacijama fizikalne terapije s kojima imamo ugovore za obavljanje praktične nastave.

Surađujemo s poslodavcima i povezujemo učenike s poslodavcima kod kojih naši učenici obavljaju praksu tako  naši učenici imaju direktne prilike za zapošljavanje.

WELLNESS PROGRAMI

Programe osposobljavanja koji se upisuju u e-radnu knjižicu svake godine završava sve veći broj polaznika.

To su programi osposobljavanja i usavršavanja za zanimanja Wellness TerapeutMaserWellness menadžerInstruktor pilatesa i jogeKozmetička njega lica.


Image

Kroz proteklu 2021 . godinu edukacije  je završilo   49 polaznika na programu osposobljavanja za Wellness Terapeut/kinju  i stekli sva potrebna  znanja, vještine za kvalitetno pružanje usluga masaža i njege tijela.    Na programe školovanja za Masera upisano je 9 polaznika koji su uspješno završili program osposobljavanja, na program školovanja za Masera Kupeljara upisano je 4 polaznika u protekloj godini.

Novi program osposobljavanja  Kozmetičke njege lica u 2021. uspješno je završilo  17 polaznica. Program osposobljavanja zaInstruktora pilatesa i joge uspješno je završilo 11 polaznica.

Nakon završetka polaznici lako mogu pronaći novi posao ili pronaći dodatni honorarni posao. Također se sve veći broj naših polaznika nakon završetka školovanja pokreće samostalni poslao uz korištenje mjera potpora za samozapošljavanje.


Image

POMAŽEMO U ZAPOŠLJAVANJU

Surađujemo s poslodavcima koji nam se svake godine u sve većem broju obraćaju da im pomognemo u pronalasku kadrova. Javljaju nam se poslodavci iz područja cijele hrvatske i iz    inozemstva Austrija, Njemačka, Agencije za  zapošljavanje na luksuznim kruzerima.

TEČAJEVI MASAŽA I DERMO KOZMETIKA

S ponosom možemo reći  da pratimo trendove i uvodimo nove edukacije, tako smo u 2021 godini uveli dodatna usavršavanja za Fizioterapeute (tečaj Kinesiotaping, tečaj Myofascial Trigger point, Crossfriction masažu, Cupping masažu)   i Dentalne asistente iz područja   estetske medicine (tečajeve mezoterapije lica, plasma pen, hijaluron pen).


Image

Prošle 2021 godini tečajeve masaža i estetske kozmetike   završilo je više od 220 polaznika a još značajnija činjenica je da su programe školovanja završili polaznici iz gotovo svih županija u Hrvatskoj pa i iz susjednih zemalja: Austrije, Njemačke, Italije, Slovenije, Austrije,  Srbije, Makedonije.

U školskoj godini 2021/2022 u proljetnoj grupi uskoro započinjemo s edukacijama za wellness zanimanja: Wellness terapeut, Maser, Maser Kupeljar, Kozmetička njega lica, Instruktor pilatesa i joge i novi program osposobljavanja za poslove Manikure.


Image

U tijeku su upisi za wellness zanimanja, nastava počinje u siječnju/veljači 2022.  Požurite s prijavama jer smo za rane upise osigurali posebne popuste!


Image

Više informacija o našim programima školovanja možete potražiti na našoj web stranici www.uciliste-lovran ili FB stranici Učilište Lovran , Instagram stranici ili nam se javite na telefon  051 293 851

Podijelite s prijateljima